X
تبلیغات
مطبخ خاله خانم - شنیسل مرغ
 

            شنیسل مرغ خاله خانم

مواد لازم برای ۴ نفر :

 

سینه مرغ --------------------- ۲ عدد کامل

تخم مرغ ----------------------- ۳ عدد

آرد سوخاری ------------------- به مقدار لازم

نمک ، فلفل ------------------- به مقدار لازم

روغن مخصوص سرخ کردن ---- به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه :

 

هر سینه مرغ را به دو قسمت مساوی فیله کنید .

یعنی 4 عدد فیله حدودا ۲۰۰ گرمی به دست خواهید آورد .

هر یک از فیله ها را جداگانه میان کیسه فریزر قرار دهید، پشت و روی آن را با نمک و فلفل مزه دار کنید و با بیفتیک کوب آن را کاملا باز کنید. در حدی که ضخامت آن به یک سانتیمتر برسد ولی بافت آن دچار مشکل نشود .

 

 

تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با چنگال مخلوط کنید .

آرد سوخاری را نیز  در ظرفی تخت و لبه دار بریزید .

 

سطح فیله ها را ابتدا با آرد سوخاری بپوشانید . بعد به تخم مرغ زده شده آغشته کنید و دوباره تمام سطح فیله ها را با آرد سوخاری پوشش دهید .

 

در تابه لبه داری به اندازه ای روغن بریزید که به ارتفاع 2 سانتیمتر سطح تابه را بپوشاند .

بگذارید روغن کاملا داغ شود . بعد هر دو روی فیله ها را درون روغن کاملا داغ با حرارت متوسط و درب باز سرخ کنید .

 

بعد از سرخ شدن شنیسل ها، آنها را روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی آن چیده شود و بعد در ظرف مورد نظر سرو کنید .

 

 

نکته :

 

هر سینه کامل مرغ متوسط معمولا بین ۴۰۰ - ۴۵۰ گرم است ( با استخوان ) از هر یک عدد سینه کامل مرغ متوسط دو عدد فیله شنیسلی ۲۰۰ گرمی بدون استخوان به دست می آورید .

میتوانید برای سهولت کار از فیله مرغ آماده نیز استفاده کنید .

از سایر قسمتهای مرغ مثل ران کامل نیز برای تهیه شنیسل استفاده میشود ولی معمولا این خوراک با گوشت سینه که انسجام بهتری دارد تهیه میگردد .

 

در صورتی که شنیسل را طعم دار میپسندید ، همانطور که در قست مرغ سوخاری نیز اشاره شد، میتوانید ادویه مورد نظر ( فلفل قرمز ، پاپریکا ، یا انواع طعم دهنده دیگر ) را با آرد سوخاری مخلوط کنید .

فقط توجه داشته باشید اندازه ادویه مورد نظر به حدی نباشد که حجم بالایی از آرد سوخاری را شامل شود. در این صورت هنگام سرخ شدن شنیسل، قبل از اینکه کاملا بپزد سطح آن میسوزد و مغز آن خام میماند . در صورتی که مایلید بیشتر از حد معمول خوراک شما مزه دار باشد ، میتوانید قبل از کوبیدن آن با بیفتیک کوب ، فیله ها را با ادویه مورد نظر مزه دار کنید .

 

دقت کنید که هرچه فیله ها در روغن شناورتر باشند و هرچه روغن داغ تر باشد درصد جذب روغن کمتر خواهد بود .

 

یک تجربه !

برای اینکه طعم و عطر بهتری از این خوراک را تجربه کنید، بعد از کوبیدن فیله ها، آنها را به مدت ۱۵ دقیقه  داخل مخلوط زعفران دم کرده و  آب لیمو قرار دهید.

و بعد باقی مراحل را به همان صورت ذکر شده طی کنید .

برای این مقدار مواد :

آبلیمو -------------------------۱ استکان

زعفران دم کرده -------------- ۲ قاشق غذا خوری

 

مطبخ چي: خاله خانم در چهارشنبه 12 تیر1387 ساعت 9:35 | | لینک ثابت | بخش : خوراك فرنگي
Copyright © 2007 khalekhanoom .