X
تبلیغات
مطبخ خاله خانم - کوکو سبزی
 

         کوکو سبزی خاله خانم

 

مواد لازم براي 4 نفر

 

سبزي كوكو ( تره ، جعفري ، شويد ، گشنيز ) --------- 400 گرم

تخم مرغ ( سفيده و زرده با هم ) ---------------------- 2 عدد

نمك و فلفل --------------------------------------------- به مقدار لازم

بيكينگ پودر --------------------------------------------- نصف قاشق چايخوري

شير ----------------------------------------------------- يك قاشق غذا خوري

زرشك و مغز گردو ( به دلخواه ) -------------------------- روي هم نصف استكان

 

 

 

 سبزي را بعد از شستن  كنار بگذاريد تا كاملا خشك شود و بعد ريز و يكدست خرد كنيد ( با دست يا با استفاده از سبزي خرد كن )  بعد در يك – دو قاشق روغن خوب سرخ كنيد * بعد از اينكه كاملا سبزي سرخ شد بگذاريد تا كاملا سرد شود .

وقتي سبزي كاملا سرد شد داخل يك كاسه مناسب تخم مرغ ها را در آن بشكنيد و خوب مخلوط كنيد . بعد نمك و فلفل و بيكينگ پودر را به مواد اضافه كنيد . در صورت تمايل از نصف استكان مخلوط زرشك و مغز گردو هم داخل مواد استفاده كنيد . و در آخر يك قاشق غذا خوري شير را به مواد اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا مواد يك دست شوند .

 

در تابه اي مناسب با حجم مواد مقداري روغن بريزيد تا كاملا داغ شود . بعد مواد را آهسته داخل تابه بريزيد و كف تابه پخش كنيد . درب تابه را بگذاريد . حرارت را ابتدا كمي زياد كنيد تا مواد خودشان را بگيرند و بعد زير تابه را كم كنيد تا يك روي مواد كاملا برشته شود ( حدود 15 دقيقه )

وقتي يك روي مواد كاملا برشته شد ( وقتي معلوم است كاملا برشته شده است كه با تكان دادن تابه كوكوي داخل تابه به راحتي جابه جا شود ) كوكو را برگردانيد طوري كه خرد نشود . و دوباره حرارت را كمي زياد كنيد تا مواد خودشان را بگيرند و بعد اجازه دهيد تا با حرارت ملايم آن روي ديگر كوكو هم برشته شود .

 

* سرخ كردن سبزي اين كوكو بسيار مهم است . چون قرار نيست كوكوي شما پخته شود . در نتيجه اگر سبزي را خوب سرخ نكرده باشيد دو روي كوكو سرخ ميشود ولي داخل مواد خام ميماند .

 

استفاده از همين مقدار شير در انواع كوكو و كتلت باعث ميشود مواد انسجام بيشتري داشته باشند و موقع سرخ كردن اصطلاحا وا نميروند .

 

استفاده از بيكينگ پودر باعث ميشود مواد كوكو هنگام سرخ شدن نه بهم بچسبند و نه شل شوند . و كمي هم به يكدست در آمدن حجم كوكو كمك ميكند . ( خاصيت اصلي بيكينگ پودر در انواع كيك كمك به پف كردن كيك است ! ‌)  

 

ميتوانيد كوكو سبزي را در فر هم آماده كنيد . در اين صورت فر را از قبل با 350 درجه فارنهايت گرم كنيد و كوكو را به مدت 40 دقيقه داخل آن قرار دهيد تا كاملا برشته شود . اين روش نسبت به روش سرخ كردن در روغن از سلامت بيشتري برخوردار است و همچنين ظاهر كوكو نيز يكدست ميشود .

 

 

مطبخ چي: خاله خانم در پنجشنبه 19 مهر1386 ساعت 11:25 | | لینک ثابت | بخش : کوکو ها
Copyright © 2007 khalekhanoom .