X
تبلیغات
مطبخ خاله خانم - ژله خامه ای

                ژله خامه ای مطبخ خاله خانم

مواد لازم :

 

ژله میوه ای --------------------- 1 بسته با طعم دلخواه

خامه کم چرب زده نشده ------  250 میلی لیتر

شکر ----------------------------  3 قاشق غذا خوری

وانیل ---------------------------- ½ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه :

 

شکر و وانیل را به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

پودر ژله را در ظرف دیگری بریزید، یک لیوان آب جوش را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مایع شفافی حاصل شود. دو تا سه دقیقه صبر کنید تا مایع قدری خنک شود، بعد مخلوط خامه را به آرامی به ژله اضافه کنید و مایع ژله را به ظرف مورد نظر منتقل کنید.

ظرف ژله را بدون درپوش داخل یخچال قرار دهید تا ببندد. (این مرحله بین 3-4 ساعت طول می کشد)

بعد به دلخواه سطح ژله را تزئین و سرو کنید.

 

نکته :

توصیه میکنم هنگام مخلوط کردن ژله و آب جوش، ظرف مورد استفاده بلوری باشد تا رنگ ژله نهایتا شفاف و روشن شود.

 

می توانید ژله خامه ای را در انواع ظروف یا قالبهای مخصوص تهیه کنید فقط توجه داشته باشید چنانچه ظرفی که مخلوط خامه و ژله را در آن میریزید ظرف اصلی سرو نیست، یعنی بعد از بسته شدن ژله، لازم است ژله را در ظرف اصلی برگردانید، قبل از ریختن مایع ژله، داخل ظرف را با آب یخ خیس کنید ولی نیازی به چرب کردن آن نیست. ( چرب کردن قالب برای تهیه انواع دسر های فروماژ کاربرد دارد )

 

هنگام مخلوط کردن خامه و شکر، چون قصد فرم دادن به خامه را ندارید و فقط قرار است خامه مزه دار شود، توجه کنید که مخلوط را به آرامی هم بزنید فقط در حدی که شکر با خامه و وانیل مخلوط شود.

در غیر اینصورت کیفیت خامه نهایی چندان دلچسب نخواهد بود.

( خامه را یا باید کاملا بزنید تا فرم بگیرد و یا هم نزنید . وارد کردن شوک مولکولی به خامه در اثر نیمه هم زدن آن باعث افت کیفیت نهایی خامه خواهد شد )

 

--

مطبخچی افتخاری : خانم شهلا ایزدی از غربت !

عکس : مطبخچی افتخاری

با تشکر از محبت و همراهی این خواهر زاده عزیزم، و آرزوی بهترین ها برای شهلای عزیز و خانواده گرامی ایشان در هر کجای دنیا که هستند 

 

اصل دستور را اینجا ببینید .

دستور قبلی ارسال شده توسط شهلای عزیز، شیرینی مشهدی خیلی خوشمزه و پر طرفدار بود.

 

یادآوری :

چند بار در خلال کامنت ها و ای-میل ها به این سوال پاسخ داده ام ولی فکر میکنم یکبار هم اینجا پاسخ این سوال را بگویم خالی از لطف نباشد. پرسیده بودید شرایط ارسال دستور برای مطبخ خاله خانم به چه صورت است و توضیحاتی در این مورد خواسته بودید.

ضمن تشکر از محبت همگی شما عزیزان مجددا اعلام میکنم که شرایط خاصی مد نظر نیست! دوستان علاقه مند به ارسال مطالب مرتبط با مضمون مطالب موجود در منو های مطبخ خاله خانم، مطالب و عکس های مورد نظر را به آدرس ایمیلی که در همین صفحه موجود است ارسال می کنند و مطالب ارسال شده، بعد از بررسی، به نوبت و در جای خود، به نام مورد نظر شما در مطبخ خاله خانم درج میگردد و در دسترس سایر دوستان قرار خواهد گرفت.

اگر امکان عکاسی برای عزیزان محیا نبود و یا عکسهای ارسالی کیفیت مطلوب را نداشتند، خوراک، طبق دستور ارسالی، در مطبخ خاله خانم تهیه و عکاسی میشود و بعد باقی مراحل .  

لازم به توضیح است که با توجه به شیوه به روزرسانی مطالب، تاریخ به روز کردن مطالب ارسالی مشخص نیست و تاریخ آپ شدن پست به اطلاع ارسال کننده خواهد رسید . (تاکید میکنم که کلیه این هماهنگی ها فقط از طریق ایمیل خواهد بود!)

در ضمن سبک نوشتن دستورات نیز هنگام به روزشدن مطلب، بر اساس سبک خاله خانم! بازنویسی خواهد شد و برای اینکه در این مرحله نکته ای از قلم نیفتند، دوستان را به صفحه ای که شامل اصل مطلب ارسال شده است لینک خواهم کرد.

 

با سپاس فراوان از محبت همه شما عزیزان و عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام سوگواری امام حسین (ع) .

 

مطبخ چي: مطبخچی افتخاری در دوشنبه 9 دی1387 ساعت 10:47 | | لینک ثابت | بخش : سالاد و اردور
Copyright © 2007 khalekhanoom .