اسنک هلندی خاله خانم

مواد لازم برای 4 نفر :

 

سینه مرغ بی استخوان -------- 200 گرم ( برش خورده به صورت نواری باریک )

سیب زمینی -------------------- 2 عدد متوسط ( آب پز و رنده شده )

پیاز ------------------------------ 1 عدد متوسط

نان تست ----------------------- 16 ورق

گوجه فرنگی -------------------- 2 عدد متوسط ( برش حلقه ای خورده )

پنیر گودا ------------------------ 8 ورق

سیر ---------------------------- 2 حبه ( رنده شده )

پنیر پیتزا ------------------------ به مقدار لازم ( رنده شده )

نمک، فلفل، زردچوبه ---------- به مقدار لازم

کره ----------------------------- به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

 

در تابه ای مقداری روغن گرم کنید، پیاز را ریز خرد کنید و داخل روغن تفت دهید تا سبک شود.

برش های مرغ را همراه با نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و حرارت را کمی بالا ببرید. مواد را مدام هم بزنید و 7-10 دقیقه در همین وضعیت تفت دهید . بعد از این مدت حرارت را خاموش کنید و بگذارید مواد قدری خنک شوند.

در کاسه ای سیب زمینی رنده شده، پنیر رنده شده، سیر رنده شده و کمی نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید . سپس مرغ را به این مخلوط اضافه کنید و مواد را به آرامی هم بزنید.

 

طبق روشی که قبلا گفته شد، سطح خارجی نان ها را با مقداری کره نرم شده پوشش دهید، مقداری از این مخلوط روی 8 ورق از نان های تست بمالید، دو برش از گوجه فرنگی و یک ورق پنیر گودا روی مواد بگذارید، 8 ورق دیگر از نان های تست را روی نان های آماده قرار دهید و اسنک ها را کمی فشار دهید تا کاملا منسجم شوند و بعد آنها را به مدت 3-6 دقیقه در دستگاه ساندویچ ساز قرار دهید تا برشته شوند.

 

این اسنک معمولا با سس کچاپ سرو می شود.

 

 

نکته :

 

برای اطلاعات بیشتر در زمینه روش تهیه اسنک به پست اسنک سویا و بادمجان مراجعه کنید.

 

مقدار هر دو نوع پنیر کاملا سلیقه ای است و شما میتوانید مقادیر فوق را به دلخواه کم یا زیاد کنید. به عنوان جایگزین پینر گودا (در صورتی که در دسترس ندارید) می توانید از پنیر تست ورقه ای استفاده کنید.

 

برای طعم دار شدن مرغ، بهتر است چند دقیقه قبل از طبخ، مرغ را با کمی آبلیمو و زعفران مزه دار کنید.

 

مطبخ چي: خاله خانم در چهارشنبه 11 دی1387 ساعت 9:31 | | لینک ثابت | بخش : پیتزا و اسنک
Copyright © 2007 khalekhanoom .